PROGRAMMA: MAMA-OPSTART-PLAN

Ben je net bevallen en wil je weer graag starten aan sport? Start dan op een verantwoorde wijze! Ookal was je vóór de bevalling fit toch is een juist opgebouwde start heel belangrijk. Belangrijk om op de lange termijn geen klachten over te houden van het te snel en onverantwoord van start gaan na de bevalling.

Start bij MINDSET aan je eigen gepersonaliseerde Mama-opstart-plan! Een online programma van twee maanden om je lichaam weer te laten wennen aan sport. Dit programma bestaat uit trainingsschema’s per 2 weken en video’s die makkelijk zijn te volgen van thuis uit op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, nu het als kersverse mama toch al allemaal iets drukker is.

Na het volgen van het Mama-opstart-plan is het mogelijk om door te stromen naar een online gepersonaliseerd trainingsschema voor thuis, de personal training (aan huis en/of online) en/of deelname aan de group trainingen. Uiteraard is het ook mogelijk om een Mama-opstart-plan te combineren met een personal training (aan huis of personal training live online) wanneer het niet alle weken alleen lukt om het trainingsschema door te nemen.

 

PROGRAMMA: MAMA-TO-BE-PLAN

Ben jij net zwanger maar altijd actief bezig geweest met bewegen en sport en wil je dit graag verantwoord voortzetten? Hiervoor biedt MINDSET het Mama-to-be-plan aan! Een trainingsschema dat per trimester is opgebouwd. Dit schema plan je ieder trimester in met de coach om dit samen door te nemen zodat je de overige weken van dat trimester zelfverzekerd, zonder coach, aan de slag kunt.

Heb jij interesse om (weer) aan de slag te gaan en dit verantwoord aan te pakken, mail dan voor alle informatie en vragen naar: info@mindsetmaastricht.nl