Ons aanbod personal training gaat veel verder dan alleen de begeleiding op een locatie.

Tijdens het intakegesprek verzamelen wij zoveel mogelijk persoonlijke informatie. Denk hierbij aan: de te behalen doelen, inmiddels opgedane ervaring in sport, leefwijze, eventuele lichamelijke klachten, zodat hierna een goed passend trainingsschema voor je kan worden opgesteld.

Voor de personal training is alleen de mogelijkheid om een 10-rittenkaart te nemen zodat er ook echt daadwerkelijk progressie kan worden geboekt. Een 10-rittenkaart wordt vooraf ingepland (vaak een vaste dag en uur per week maar kan ook bij wisselende diensten per week worden ingepland). Deze data worden voorafgaand aan de start bevestigd. Vóór de start zal een eenmalig bedrag worden gevraagd voor de tijd die nodig is om jouw persoonlijke informatie om te zetten in een passend trainingsschema. Eén personal training duurt 60 minuten.

Bij de personal training wordt gewerkt met een persoonlijk trainingsschema van 4 weken. Iedere 4 weken wordt dit aangepast om vooruitgang te blijven stimuleren. Personal training kan bij MINDSET in onze gloednieuwe studio, bij jou aan huis óf live online. Ga jij niet graag naar een sportschool? Heb jij een drukke baan of alleen tijd wanneer de kroost in bed ligt? Geen vervoer, weinig tijd?
Kies dan voor de personal training aan huis.

Na het plannen van je intakegesprek en het door ons samenstellen van een passend trainingsschema komt een van onze coaches naar jou toe! Alle benodigde materialen worden meegenomen op de gewenste datum en tijd. Woon jij te ver weg of zit jij vanwege COVID-19 in quarantaine is het ook mogelijk deze personal trainingen live online te volgen en hoeft er eigenlijk nooit gepauzeerd te worden.

In plaats van de personal training op locatie of aan huis ontvang je vlak voorafgaand aan de geplande training een meeting-link waarbij je samen met de coach terecht komt in een video ruimte en zal er op afstand alsnog samen worden getraind.

Alle opties personal training is ook mogelijk met 2, 3 of max 4 dames.
Wil jij graag meer informatie aangaande de personal training vul dan het contactformulier in of mail naar: info@mindsetmaastricht.nl