Heb jij alle informatie ontvangen per e-mail en interesse om te starten aan de personal training?

Allereerst wordt je uitgenodigd voor een intake gesprek.

Tijdens dit intake gesprek verzamelen wij zoveel mogelijk persoonlijke informatie. Denk hierbij aan: de te behalen doelen, inmiddels opgedane ervaring in sport, leefwijze, eventuele lichamelijke klachten. Al deze persoonlijke informatie wordt bijgehouden in je eigen online klantenkaart/dossier.

Voor de personal training is er de mogelijkheid om een 10- of 20 rittenkaart te nemen zodat er ook echt daadwerkelijk progressie kan worden geboekt. Je kunt ervoor kiezen deze rittenkaart zelf in te plannen in onze online agenda óf wij gaan samen met jou op zoek naar een vast uur.
Bij een vast uur worden al deze data voorafgaand aan je klantenkaart toegevoegd.
Vóór de start zal een eenmalig bedrag worden gevraagd voor de tijd die nodig is om jouw persoonlijke informatie om te zetten in een eerste passend trainingsschema. Eén personal training duurt 60 minuten.

Bij de personal training wordt gewerkt met een persoonlijk trainingsschema van 4 weken. Iedere 4 weken wordt dit aangepast om vooruitgang te blijven stimuleren. Personal training kan bij MINDSET in onze studio óf live online.

Personal training is ook mogelijk met 2 of 3 dames.
Wil jij graag meer informatie aangaande de personal training vul dan het contactformulier in of mail naar: info@mindsetmaastricht.nl